[正評] ptgf推介, 眼大波靚樣甜的真ptgf, gfable

KeniceLeung 發表於 2019-2-13 13:46:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
乜野叫真ptgf, 我唔多講, 新手自己上ptlover.net查
自從冇左香港少女論壇的助養計劃, 根本真ptgf近乎絕跡
大部分聲稱ptgf都是跟agent, 就算冇跟, 都好似maggiechanpt呢種又貴又零服務:
https://truthmall.com/forum.php?mod=viewthread&tid=454
老泥妹全部都係一來就腿張開, 就咁插. 中間既過程冇晒, 連錫下都唔得
搵唔番以前雅典娜那種可以令你沉船, 有講有笑, 有過程似拍拖這種.

今日終於比我搵到我想要的真ptgf, 仲要係1500起:

之前看了一篇廣告文, 說經歷過咁多事件, 唔會再有好既CC就咁公開自己contact.
於是比錢試了millionbb的誠意交友(誠意即係錢)
佢id係: Allegee
因為家人入獄, 才去高端交友平台認識富哥哥, 搵快錢.
你問佢有乜服務, 佢都唔識答 photo_2019-02-12_12-53-26.jpg

出到去, 果然冇令我失望, 真人波靚, 樣甜, 香港人. 全個過程有講有笑, 不是maggiechanpt那種趕時間,10分鐘即走.
基於專重佢, 我唔可以貼佢個樣, 但佢個樣絕對比佢身材更吸引. 對眼好靚好有神.

要注意的是, 我不能公開她的聯絡, 她不想比萬幾人加wechat, 佢是真Part-time, 因此只想要有質素的客人.
因此只能去millionbb買contact, 事後話番比佢知你既millionbb id, 佢先比你約.

樣: 8/10
身材: 8/10
服務: 6/10
GFable: 9/10

當然好既女仔唔止佢一個
已經有人試左, 並列出左二十幾個好既真PTGF
https://www.truthmall.com/forum.php?mod=viewthread&tid=495

回復

findptgf 發表於 2019-2-22 18:05:47 | 顯示全部樓層
這個ptgf推介沒有錯, 我約過她, 的確很好, 但是價錢不便宜, 要2500. 第二次之後有big discount, 只需2000, 是真CC, 現在已經很難找了. 她說之前在IG的客人經常問無腦問題, 所以她不再做IG了, 幸好還可以在millionbb約她
回復 支持 反對

Joewongg 發表於 2019-2-26 20:22:48 來自手機 | 顯示全部樓層
Ching 有冇囡囡既wechat?
回復 支持 反對

樓主| KeniceLeung 發表於 2019-3-19 12:29:46 | 顯示全部樓層
Joewongg 發表於 2019-2-26 20:22
Ching 有冇囡囡既wechat?

去 millionbb.com
比錢就有, 大把女
回復 支持 反對

findptgf 發表於 2019-3-19 18:54:04 | 顯示全部樓層

師兄有冇試過呢個PTGF? 1999年, 好似幾正咁.

回復 支持 反對

搵食男 發表於 2019-5-8 17:41:42 | 顯示全部樓層
findptgf 發表於 2019-3-19 18:54
師兄有冇試過呢個PTGF? 1999年, 好似幾正咁.

https://millionbb.com/users/view/2615/profile

alfee 真ptgf 19歲 34E
呢個好野, 岩身材控, 匈奴人
回復 支持 反對