[中伏] perfect medical 好唔好? 在網上你難以知道真相

charlotteoly 發表於 2018-2-16 19:40:33 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
香港美容黑店中, perfect medical絕對是最黑, 因為佢地呃人呃到上市.
例如之前所講既$1888無效包退, 上到去就變左十萬蚊療程+無限轟炸數小時.
上去做facial, 等2小時都可以未開始做. 簽走時又tick多你格數, 價錢又不合理地貴
你可能會問, 乜D人咁蠢? 仲有咁多人去幫襯既?
因為佢地會想盡方法刪除網上一切批評佢地既言論, 由於佢地衰野既曝光率低左, 中伏既人自然多左.

最近香港討論區, discuss.com.hk 既版主, 又收到perfect medical既人要求立即刪除言論

discuss.com.hk 既版主極度不滿, 堅持不刪, 因為版主的姐姐, 也是受害者之一.

discuss.com.hk 版主回應:
I am sure all this not fake, because my sister is one of victim(受害者), fuck off please. Your client should be positive to face their problem and apologize to all the bad feelings customer. Fuck off, and go to hell. Don’t bother me rudely again, if I am angry, i would let more and more about your client bad news spread everywhere in internet, thank you.

但眾所周知, 香港討論區好多年前已經比大陸買左, 佢地出名[維穩], 作風[和諧]
Discuss 最高指示人發現後立即幫perfect medical 黑店delete,所以大家難以在黑暗的香港討論區看到真相。

關於之前perfect Medical報導:
https://www.truthmall.com/thread-28-1-1.html
回復

gracekaoricos 發表於 2019-8-21 14:51:59 | 顯示全部樓層
perfect medical 好唔好? 當然係唔好啦, 又貴又hard sell

Perfect Medical開到6千蚊做一次皮秒, 根本貴到痴晒線
搵D細間D既美容店, 好多時咪又係用同一部機!我自己格價搵左間最抵既:
http://bit.ly/2P1JLVS
第二代皮秒, $1千頭一次, 仲要打3 round, 試做價只係$488
回復 支持 2 反對 0

麥健翹 發表於 2018-3-1 08:41:56 來自手機 | 顯示全部樓層
Perfect medical 黑店係事實!唔止hardsell甘簡單!
(關鍵字:Perfect Medical Picoway 好唔好)
網上不斷賣廣告既Perfect medical/ New beauty group/ Dr Perfect medical, etc 係Perfect Shape 必瘦站其下品牌,大家睇到甘吸引既廣告入左去試做係正常,但真的要搜尋下美容店聲譽。
(重點)將一部法拉利價值既Picoway 皮秒激光去斑賣到比一般激光去斑更差,將度數較到最底,做完無效果,說明顧客要打多幾次先去到斑,引導顧客簽20萬不等既單,1次療程費用比一般去斑貴6倍,一般去斑15000蚊十次已經去到既斑,Picoway 要20萬以上。
大家選擇療程消費前一定要問清楚,美容院經營手法不良,聲譽再好既儀器機都係假。網上廣告可以係假,關鍵字搜尋先有機會查到更多真相。
忠告:不要將財富助長更多既人受害,不要助長無良企業擴展,消費前了解更多!
回復 支持 反對

eunice_0403 發表於 2018-3-5 07:31:06 | 顯示全部樓層
Perfect medical 我都係受害者
佢地不當既銷售手法同張單所顯示既貨品錯誤
仲有係簽署時冇比我睇有關條款同埋冇人同我講過係會有''有關條款",佢地係有心隱瞞
我決定今日再去交涉
睇下可唔可以退款
回復 支持 反對

Ggyy2233 發表於 2018-3-17 23:36:27 來自手機 | 顯示全部樓層
我都係到打緊大佬,個CS靜係不斷同我講你預左無得退,但唔想。
有無人有辦法?
回復 支持 反對

Ggyy2233 發表於 2018-4-6 11:31:45 | 顯示全部樓層
eunice_0403 發表於 2018-3-5 07:31
仲有係簽署時冇比我睇有關條款同 ...

hi 你退唔退到呀?
回復 支持 反對

ABC111 發表於 2018-7-3 15:20:43 | 顯示全部樓層
Ggyy2233 發表於 2018-4-6 11:31
hi 你退唔退到呀?

我都係冇睇任何條款啊,然後張單顯示既療程同我去做既都唔一樣,兩萬幾蚊,唔通真係落咗鹹水海?
後悔冇做任何資料收集就被慫恿買套餐(當時訓系度做緊facial,距系檯面拿咗我個袋過來,我話做完先傾啦,然後距多番拒絕,一個治療室一個經理銷售之類的人.在我耳邊不斷sale再幾次催促之下我拿咗錢包出來,因當時環境防範意識太低啦,時候提過退款,工作人員仲激動過我,我人丁單薄,幾條友圍住我,小小驚肯定有啦,我錢都俾咗只能繼續去做,提過退款之後工作人員服務態度極差,可能知道唔會系我身上再簽到單啦。唉!畢竟系自己既錢,信用卡分期都未還完 唔通真係唔去咩,效果系冇乜嘎啦,不過都未至於爛面.希望各位sis睇到千萬不要上當啦)
回復 支持 反對

ABC111 發表於 2018-7-3 15:24:18 | 顯示全部樓層
前幾日系 Perfect Medical jion packge 之後上網一睇!haed sell !黑店!呃人!投訴!然後再霖霖自己既消費金額 宜家仲心痛緊!!!
回復 支持 反對

Abcde 發表於 2018-8-6 05:46:27 來自手機 | 顯示全部樓層
ABC111 發表於 2018-7-3 15:24
前幾日系 Perfect Medical jion packge 之後上網一睇!haed sell !黑店!呃人!投訴!然後再霖霖自己既消 ...

我昨天才剛買了他們的plan, 然後看到網上的負評,現在好驚,加上昨天做過他們的facial機 後,現塊面紅腫熱,不是他們所說的有效還有醫學云云⋯已即嘗試contact 消委會⋯不過都係打定輸數⋯
回復 支持 反對

Abcde 發表於 2018-8-6 05:49:14 來自手機 | 顯示全部樓層
eunice_0403 發表於 2018-3-5 07:31
仲有係簽署時冇比我睇有關條款同 ...

結果如何?
回復 支持 反對

Abcde 發表於 2018-8-8 02:49:41 來自手機 | 顯示全部樓層
Ggyy2233 發表於 2018-3-17 23:36
我都係到打緊大佬,個CS靜係不斷同我講你預左無得退,但唔想。
有無人有辦法? ...

我打算經消費者委員會同佢仲裁,要求退款
回復 支持 反對