搵食男 發表於 2019-3-20 19:09:21

ptgf telegram 牛屎group再遇agent女, mami report

早前有兩個telegram channel. 一個叫romantic moment, 一個是名為牛屎開既PTGF廣告平台
romantic moment是agent集團, 傻既先會比錢佢地. 而聲稱No agent既PTGF廣告平台, 仲有report區
我見佢有咁多report, 不虞有詐, 於是比左錢試.

點知所謂既mami, 原來又係agent女, 仲要係我之前遇過3次, 3次都唔比我關門, 堅持屈我車錢既假相agent女

而呢條女, 好多人都比佢呃過, 比人起埋底, 超級black list

前排rock開post講2800是agent價, 點名批評佢
2800是最新agent價
http://www.hkbigman.net/forum.ph ... 83048&fromuid=12547

網上流傳既相:

你見到佢成副身材墜晒, 又出名呃車錢, 又擺明跟agent, 仲話跟agent冇問題, 呃人車錢都冇問題, 鼓吹其他人跟agent.

咁既垃圾, 居然在牛屎搞既報告區, 有3份report, 3份都一致好評, 仲要比佢身材8分, 又話佢有前有後.

咁大家都知道佢地既report有幾準. 其實佢一個acc都有5個人管, 要出3份report又有幾難.

多得牛屎唔少, 我跌第四次$200比呢條女.

之後我再約其他女, add左一個, 到見面時我發現原來我早有佢wechat, 只係在牛屎group係add telegram.
而我平時約開佢2000, 佢在牛屎既PTGF廣告平台, 開2200

比錢加入唔係問題, 但都唔好令我失望啦.
全個PTGF廣告平台, 約到既女好少, 仲要有agent女.

最後, 當我去投訴時, ptgfhk大group既admin話同牛屎呢班人冇關係, 牛屎係抄佢地group名, 然後再誤導人去佢地個PTGF廣告平台, sell佢地班女.

之前佢地個channel都仲有相睇, 之後冇晒相睇, 搞到估估下. 而佢地話romantic moment偷佢地相, 唔知佢地邊個偷邊個, 但可以好肯定咁話比大家知, 佢地絕對同佢所講既no agent好大出入

Fransdfsreide 發表於 2019-3-21 15:11:54

我唔否認牛屎個ptgf廣告平台有agent女
但都好過romantic moment.
romantic moment全部3500起, agent食佣極深. 仲要好多相都唔知幾多年前

KeniceLeung 發表於 2019-3-22 12:56:36

比錢入會好平常,冇錢咪學人玩。
不過我都中左伏,入面約左個agent女

其實一睇佢個價咁高就覺得好得好大機會agent. 見佢個平台寫住no agent, 結果出到來都是agent女,22歲,33D, 全部都假,最後都係比200車錢走人,最慘係我時間好寶貴,白白等佢一個鐘

張三 發表於 2019-5-14 11:24:08

佢地加左價, 要捐500先比入會
真牛屎表面上好似好好人, 叫你捐錢去福利機構
事實係佢地同agent集團私通, 根本入面有7成都係agent吸毒女
如果唔係有agent回佣, 佢地賺乜錢? 點解咁落力踩其他平台, 叫人加入佢地?
仲有, 一講佢地壞話, 立即被踢出群組. 一講其他平台, 佢地立即話其他既都係agent
事實佢地既收入, 就係來自agent回佣. 入面得1,2條女冇跟agent, 但都上晒年紀, 而且其他平台都約到
真係出來玩, $500唔係錢, 只係比得錢, 冇人想食agent吸毒女

Decade 發表於 2019-10-29 13:06:27

我要牛屎ptgf個tg group,電話洗左機 無左 有無師兄幫幫我
頁: [1]
查看完整版本: ptgf telegram 牛屎group再遇agent女, mami report